Política de privacitat de les xarxes socials

En cumpliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), QUADS DE PAGÈS informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil en les Xarxes Socials Facebook, Instagram, Flickr i Youtube, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de QUADS DE PAGÈS:
Adreça: Cal Badó. 08694 St. Julià de Cerdanyola. Berguedà (Barcelona)
NIF: 35117078-B
Tel.: +34 619 317 406

L’usuari disposa d’un perfil en la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per QUADS DE PAGÈS, mostrant així interès en la informació que es publiciti en la Xarxa. A l’unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.
L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

QUADS DE PAGÈS té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer.
En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels que vostè disposa i que poden ser exercitats davant de QUADS DE PAGÈS, d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
Només es podrà satisfer en relació a aquella informació que es trobi sota el control de QUADS DE PAGÈS, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret l’haurà d’exercir davant de la Xarxa Social.
Com en el cas anterior, només es podrà satisfer en relació a aquella informació que es trobi sota el control de QUADS DE PAGÈS, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

QUADS DE PAGÈS realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada en la pàgina de QUADS DE PAGÈS.
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
  • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina de QUADS DE PAGÈS, podrà publicar en aquesta darrera comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o tenir el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, QUADS DE PAGÈS es reserva el dret a retirar d’immediat el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

QUADS DE PAGÈS no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.
L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.
Les imatges que puguin publicar-se en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de QUADS DE PAGÈS, però sí que romandrà en la Xarxa Social.

Concursos i promocions

QUADS DE PAGÈS es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per allò la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.
La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

QUADS DE PAGÈS utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.
No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de QUADS DE PAGÈS per què també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:
https://www.facebook.com/help/323540651073243/
http://instagram.com/about/legal/privacy/
http://es.about.pinterest.com/terms/